Kolikkopelit urheilun ytimessä

Kolikkopeleillä on mitä erilaisimpia innoittajia ja pelinkehittäjien mielikuvitus tuntuu olevan loppumaton. Avaruus, historia, elokuvat, eläinhahmot,..

Read more

Kolikkopelit urheilun ytimessä

Kolikkopeleillä on mitä erilaisimpia innoittajia ja pelinkehittäjien mielikuvitus tuntuu olevan loppumaton. Avaruus, historia, elokuvat, eläinhahmot, supersankarit – nämä kaikki on jo nähty keloilla. Nyt olemme uuden neronleimauksen edessä, sillä monet ohjelmistokehittäjät ovat yhdistäneet urheilun ja kolikkopelit. Jos harot hiuksiasi miettien, miten tämä on mahdollista, ei hätää – jatka lukemista.

Viisi mielestämme parasta urheiluteemaista kolikkopeliä ovat seuraavat:

  • Basketball Star – Microgaming

Koripallokenttä taustanaan pelaajan eteen avautuvat kelat täynnä koris-aiheisia merkkejä. Keloja on viisi ja niitä on perinteiseen tapaan 3 riviä. Yksi tärkeimmistä symboleista on wild-merkkinä toimiva koripallo-logo, joka korvaa muut symbolit paitsi scatterin. Hajautusmerkin virkaa toimittaa niin ikään koripallokuvake ja se voi käynnistää pelin ilmaiskierrokset, joiden aikana on mahdollista saada voittoja kasvavalla voittokertoimella. Pelissä on 243-voittotapaa ja palautusprosentti vaihtelee 96% – 97%välillä.

  • Batter Up! – NuWorks

Batter Up! on pesäpallon ystävien suosikkipeli, jossa on 25 voittolinjaa. Hyvät äänitehosteet, hauska grafiikka ja 10 000-kertainen jackpot, kutsuvat sinua asettumaan lyöntialueelle ja laittaa kelat pyörimään. Mukana on erityinen bonuspeli, joka käynnistyy, kun bonusmerkit R, U ja N tulevat näkyviin kolmella kelalla samanaikaisesti. Lisäksi pelissä on Batter-bonus, jolla voit saada mahdollisuuden ansaita Grand Slam -bonuspalkinnon. Oletko sinä kelojen Babe Ruth?

  • Football: Champions Cup – NetEnt

Grafiikoiltaan korvaamaton Champions Cup nappaa pelaajan mukaansa keskelle suurimpia jalkapallokenttiä. Kyseessä on 5 kiekon 3-rivinen, 20-rivinen videokolikkopeli, jossa on Overlay Wild -toiminto, ilmaiskierroksia ja bonuspeli. Parasta antia tässä kolikkopelissä on juuri bonuspeli, joka alkaa kun rullille tulee 3 tai useampia Bonus-kuvakkeita. Näin käynnistyy rangaistuspotkukilpailu, jossa on 5 kierrosta.

Lisäksi jokaisella kierroksella on kaksi osaa. Ensimmäisessä osassa pelaajat valitsevat yhden 4 pisteestä ja toinen osa pelaaja toimii maalivahtina ja valitsee yhden 4 paikasta vastustajan laukauksen pelastamiseksi. Tunne yleisön riemu ja nauti pelistä, kun joukkueesi vie voiton. Teoreettinen palautusprosentti on 96.82%, mikä sijoittaa pelin mukavasti ylempään keskiluokkaan.

  • Bicicleta – Yggdrasil Gaming

Niin ikään jalkapallotrendiä seuraavaa Bicicleta (suom. saksipotku) on kokeilemisen arvoinen hedelmäpeli, joka pohjautuu Euro2016 -turnaukseen. Kelat on asetettu jalkapallokentälle, jonka katsomot ovat täynnä faneja. Symbolit koostuvat jalkapalloilijoista ja korttipakasta tutuista merkeistä. Wild- merkkinä nähdään palkintopokaali ja scatterina jalkapallo. Pelissä on runsaasti ilmaiskierroksia, muttei bonuspeliä. Palautusprosenttina on hieman NetEntin luomuksesta jälkeen jäävä 96.3 %. Kyseessä on silti rattoisa peli, jossa voit kelojen pyörittelyn ohella yrittää nimetä neljä siinä esiintyvää jalkapallosankaria.

  • Break Away – Microgaming

Emme voi tehdä listausta urheiluaiheisista kolikkopeleistä mukaan lukematta edes yhtä jääkiekkopeliä. Vastauksena on Microgamingin Break Away, jossa on 243 tapaa voittaa. Peli pohjautuu yhdysvaltojen NHL-liigaan ja tarjoaa kasautuvia wild-symboleja, ilmaispyörityksiä ja erikoisen Smashing Wild -ominaisuuden, jonka aikana jääkiekkoilijat taklaavat keloja sattumanvaraisesti ja muuttavat osuman saaneet merkit wild -symboleiksi. Jääkiekon intensiivisyys ja nopeasti vaihtuvat tilanteet ovat mukana myös keloilla. Palautusprosenttina komeilee mukava 96.42%

Lopuksi

Edellä on mainittu ainoastaan murto-osa urheilupeleistä ja ennen kuin lähdet googlen aalloille etsimään lisää, katsasta casinopaikka.net. Voit löytää sivustolta paitsi uusia pelejä, myös mielensiintoisia kampanjoita ja tarjouksia.

Jäämme mielenkiinnolla odottamaan, mitä eri ohjelmistokehittäjien nerot saavat aikaan tulevaisuudessa. Ei liene lajia, jota ei olisi jo kolikkopeliteollisuudessa jo nähty, mutta vannomatta paras.